Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Om HopHans.dk ApS

Vi er hophans.dk

Lad os stå for det hele!

Tanken bag HopHans.dk blev grundlagt i 2007. De mange anerkendende tilbagemeldinger fra samarbejdspartnere resulterede i, at beslutningen om den helt store satsning allerede blev effektueret sommeren 2008.

Der blev arbejdet indgående på producentjagt i England og efter massive garantistillelser over for tre engelske stabile og anerkendte producenter, tog tingene virkelig fart. Vores garantistillelser har gjort vores leverandører fleksible og har givet os meget stor indflydelse, hvilket har mundet ud i helt fantastiske indkøbspriser. Det kommer naturligvis vores kunder til gode og har direkte resulteret i, at vi i dag har solgt til adskillige danske udlejere - store som små, eksporteret til både Færøerne, Sverige, Norge, Dubai og primært Tyskland!

HopHans.dk har sideløbende med salgsarbejdet etableret en stor og stabil kundekreds inden for udlejning af forlystelser og events. En kundekreds, som holder fast og påskønner præcision, sikkerhed og en altid positiv dialog.

HopHans.dk profilerer sig ved at samarbejde med alle i branchen. Ud over udlejning og salg beskæftiger vi os også med totalunderholdningskoncepter. På bedste tivolimanér forestår vi underholdningen med vores forlystelser og fun food på store pladser rundt omkring i landet. Eksempelvis Jerslev Marked mod nord og Landbrugsmessen Gl. Estrup mod syd.

HopHans.dk er en seriøs, menneskelig og særdeles troværdig samarbejdspartner, som har moralen og økonomien i orden!

Firmaevents skaber historie og sammenhold

Når alle har samme værdi, tør alle deltage. Det skaber udvikling og små historier, som efterfølgende får lov at vandre og vokse på de forskellige arbejdspladser. Det skaber altsammen glade medarbejdere fyldt med energi. Bland jeres eget sjov i udvalget af vores aktiviteter.