Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Udlejning

Samtlige af vores forlystelser, som hører under DS/EN14960 standarden, er efterset af Force Technology, og der foreligger godkendte synsbøger.

Ligeledes er alle synsbøger godkendt og underskrevet af Nordjyllands Politi. Standarden DS/EN14960 gælder for oppustelige legeredskaber beregnet til børn under 14 år til brug for leg enten individuelt eller kollektivt. Standarden specificerer sikkerhedskrav og prøvningsmetoder for oppustelige legeredskaber, hvor de primære aktiviteter er det at hoppe og rutsje.

Vores forsikringsforhold lever op til gældende krav – både hvad angår erhvervsansvars- og produktansvarsforsikring.

Vi har gjort det nemt for vores kunder at downloade alt nødvendigt materiale, som skal anvendes ved leje af forlystelser.

Opstillingsansøgningen skal udfyldes og fremsendes af arrangør (lejer) til det lokale tilladelseskontor, hvis arrangementet er i offentligt regi eller har offentlig karakter.

Erhvervsforsikringen skal medsendes sammen med opstillingsansøgningen af arrangør (lejer) til det lokale tilladelseskontor,  hvis arrangementet er i offentligt regi eller har offentlig karakter.

Ansvarssedlen skal udfyldes af arrangør (lejer) og fremsendes til HopHans.dk, hvis HopHans.dk ikke forestår opsynet af udlejede forlystelser til et arrangement.

Med venlig hilsen
HopHans.dk ApS

SPECIALISTER I FESTUDLEJNING

Firmaevents skaber historie og sammenhold

Når alle har samme værdi, tør alle deltage. Det skaber udvikling og små historier, som efterfølgende får lov at vandre og vokse på de forskellige arbejdspladser. Det skaber altsammen glade medarbejdere fyldt med energi. Bland jeres eget sjov i udvalget af vores aktiviteter.