Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Aktiviteter

Hop hop hop!

Lej Hoppeborge & Hoppepuder

Oplev smil på læben hos både børn og voksne. Vi udlejer udelukkende kvalitetsgodkendte og forsikrede hoppeborge og hoppepuder, så det eneste du skal bekymre dig om, er dine gæster. Her er et bredt udvalg af hoppeborge og hoppepuder, som varierer i alt fra forskellige størrelser til alverdens temaer. Skal det eksempelvis være Pirathulen, Action-banen med rutsjebane eller Prinsesseslottet? Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed.

Action Banen

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og opsyn i 4 timer af én mand - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 1.000,- +moms for et arrangement på Sjælland.

Bamse Hoppeborg

Bamse Hoppeborgen er en af vores mest efterspurgte hoppeborge. Den volumenøse og farverige forlystelse favner bredt.

Camelot Castle

Camelot Castle er en kæmpe special hoppeborg med fængselstema og spændende bemaling.

Det Blå Lyn

Det Blå Lyn er en kæmpe stor hoppeborg som kan anvendes til alle temaer.

Drage Hoppeborg

Skal du have gang i festen er denne hoppeborg sagen. Flotte farver og med super bounce effekt.

Elefant Hoppeborg

Elefant hoppeborgen er klar til at blive opstillet i Jeres have! Er i klar?

Fodbold Hoppeborg

Så er der bold - fodbold! Hoppeborgen til fodboldafslutningen eller til den store fodbold cup.

Giraf Hoppeborg

Giraf Hoppeborgen fylder godt i landskabet. Girafhovedet på den lange hals ender først 9 meter oppe i himmelen. Bliv set - lej denne hoppeborg!

Hoppepude 7x7 meter

Stor flad hoppepude på 64m2. Ganske elementær, men i særdeleshed en attraktiv enhed, hvor der er rig mulighed for at udfolde sig i alle verdens former for akrobatik.

Jule Hoppeborg

Hoppeborg til julemåneden. Julemanden og snemanden optræder i 3D på hver sit tårn. Perfekt til julefester og andre arrangementer, som vedrører julen.

Klovne Hoppeborg

Lille fiks standard hoppeborg, i stærke farver, til fødselsdagsfesten. Kan selvafhentes på vores hovedlager i Pandrup Nordjylland.

Oppustelig Rodeotyr

Den oppustelige Rodeotyr er et perfekt alternativ til den mekaniske Rodeotyr. Børnene kan selv styre Rodeotyren, ved at rykke i fastmonterede remme, og på den måde lave egne konkurrencer.

Pink Punk Dinosaur

Folk som fascineres af fortidens store dyr vil helt sikkert falde for denne forlystelse. Fantastiske farver og sublim bemaling.

Pirat Pop Up

Pirat Pop Up giver dig mulighed for at hoppe eller slås med pirater. Måske kan du finde skatten?

Ridder Hoppeborg

Ridder hoppeborgen er en stor traditionel hoppeborg. Den er hele 7 meter lang og 6 meter bred. Bæstet vejer 250kg og henvender sig naturligvis til store arrangementer.

Sea Urchin

Stor flad hoppepude på 8x8 meter med hele 49 stk. biff´n´bash. Forlystelsen fungerer både som hoppepude, men er også ideel til fangelege og konkurrencer.

Super Hero Combi Slide

Hop inde i Hoppeborgen med diverse Super Hero figurer. Bliver samværet for hektisk kan du altid stikke af ved hjælp af rutsjebanen.

Tiger Hoppeborg

Farvesammensætningerne, den fantastiske bemaling og hoppeborgens himmelragende tigerhoved har gjort den til en af vores mest udlejede forlystelser.

Western House

Velkommen til det vilde Westen. Hoppeborg med aktivitetshule og lille rutsjebane. En fuldlkommen hoppeborg.

Western Town Hoppeborg

Stor standard hoppeborg til western temafesten eller sommerfesten, hvor der kræves et stort areal at bolte sig på.

Western-Banen

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og opsyn i 4 timer af én mand - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 1.000,- +moms for et arrangement på Sjælland.

Totalløsning

Lad os stå for det hele!

Kort fortalt - HopHans.dk kan stå for hele dit arrangement. Vi leverer teltet, maden, underholdningen, musikken og eventuelt børneunderholdningen i form af forlystelser.

Vi står for

Dem før dig

68

Totalløsninger vi allerede har stået for