Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Klatrevæg

Ik' kig ned!

Klatrevæg

Hvem kommer hurtigst op på toppen af Mount Everest? Den mobile klatrevæg fra HopHans.dk skyder 8,5 meter op i himmelen og kan bestiges af hele fire brugere på samme tid. Hvem er hurtigst, hvem tør ikke og hvem har skjult højdeskræk? Book den mobile klatrevæg, og oplev en aktivitet og udfordring, som skiller mænd fra mus. Klatrevæggen er velegnet til teambuilding, skoleaktiviteter, markeder og foreningsfester.

Mobil Klatrevæg

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og betjening i 4 timer af en person fra HopHans.dk - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 2.000,- +moms for et arrangement på Sjælland. Klatrevæggen kræver ikke strøm. Sikkerhed frem for alt! Når sikkerheden er i top, kan vovehalsene for alvor give los. Derfor er den mobile klatrevæg monteret med avanceret hydraulisk teknik, så det ikke er sikkerheden der står mellem Jer og klatrevæggens top.

Totalløsning

Lad os stå for det hele!

Kort fortalt - HopHans.dk kan stå for hele dit arrangement. Vi leverer teltet, maden, underholdningen, musikken og eventuelt børneunderholdningen i form af forlystelser.

Vi står for

Dem før dig

68

Totalløsninger vi allerede har stået for