Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Aktiviteter

Der er fart på!

Lej Rutsjebaner

Så er der fest og glade dage! Lej en rutsjebane hos HopHans.dk, og få et festligt indslag, der pirrer legebarnet hos både ung og gammel. Vores store rutsjebaner er et imponerende syn, som garanterer masser af fart, glæde og gode timer. Så skal børnene have noget at snakke om i skolen, så er en af vores farverige og udfordrende rutsjebaner det oplagte valg til næste store børnefødselsdag, gadefest, byfest, marked eller foreningsfest.

Beach Slide

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og opsyn i 4 timer af én mand - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 1.000,- +moms for et arrangement på Sjælland.

Dino Slide

Mellemstor rutsjebane - mærkbart større end Up'n'Over og Terry Turtle.

Jungle Slide

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og opsyn i 4 timer af én mand - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 1.000,- +moms for et arrangement på Sjælland. Det forventes, at lejer stiller to voksne personer til hjælp ved opstilling og nedtagning!

Klovne Slide

Det Blå Lyn er en kæmpe stor hoppeborg som kan anvendes til alle temaer.

Midi Slide

Skal du have gang i festen er denne hoppeborg sagen. Flotte farver og med super bounce effekt.

Pirat Slide

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og opsyn i 4 timer af én mand - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 1.000,- +moms for et arrangement på Sjælland.

Terry Turtle Slide

Lille rutsjebane til mindre børn udformet som en skildpadde.

Up'n'Over Slide

Lille rutsjebane til mindre børn bemalet i fødselsdagstema.

Totalløsning

Lad os stå for det hele!

Kort fortalt - HopHans.dk kan stå for hele dit arrangement. Vi leverer teltet, maden, underholdningen, musikken og eventuelt børneunderholdningen i form af forlystelser.

Vi står for

Dem før dig

68

Totalløsninger vi allerede har stået for