Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Aktiviteter

Så skal der dystes

Sport & Leg

Så er der lagt op til dyst, konkurrencer og dueller, hvor selv den dårligste taber får trænet lattermusklerne. Prøv eksempelvis vores ekstremt populære Bumper Balls, hvor du kan få ram på din bedste ven – med god samvittighed og uden at få en skramme. Eller tag kampen op i vores oppustelige boksering, hvor hver bokser udstyres med et par gigantiske boksehandsker. Vi har aktiviteter, der passer til hver en størrelse og hvert et temperament.

Boksering

Bokseringen er en enorm succes. Der medfølger gigantiske boksehandsker i lejeprisen. Denne aktivitet giver Jer mulighed for kamp - helt legalt og uden at kunne komme til skade.

Bordfodbold

Bordfodbold (Human Table Football) er en fantastisk klassiker. Otte spillere på banen, fire på hvert hold, samt to målmænd. Fælles for alle deltagere: Det er kun muligt at gå fra side til side. Den perfekte aktivitet til samarbejdsøvelser og sjov.

Bumper Balls

Spil Bumper Fodbold med dine venner eller kollegaer. Iført en stor oppustelig kugle er der kun én vej frem! Pumper og fodbold medfølger. Der er seks Bumper Balls i en udlejningspakke.

Bungee Basket

Bungee Basket er pendant til Bungee Run. Helt samme princip - blot sværere. Med elastikker, fastgjort omkring livet, skal der for enden scores i en basketkurv.

Bungee Run

Bungee Run med to baner. To kompetanter bliver spændt fast i elatiskker og skal derefter forsøge, at komme så langt frem på banen som muligt. Den der kommer længst har naturligvis vundet. Både for børn og voksne.

Fodboldbane

Fodboldbanen uden stænger kan rumme langt flere børn end modellen med stænger. Den bedre fleksibilitet giver mulighed for hurtig udskiftning af de forskellige deltagere og børns umiddelbarhed gør det nemt for dem at danne hold og komme i gang.

Football Shootout

Her får du dine evner som topspiller sat på prøve. Ram de forskellige huller og scor points.

Gladiator Duel

Dette er en aktivitet til både børn og voksne. To kompetanter står på hver sin pedestal. Hver deltager har en stor aflang pude, som våben. Den, der sidst står tilbage har vundet.

Gladiator Kamp

Gladiator Kamp er samme aktivitet, som Gladiator Duel, men fylder mindre.

Jule- og Snemands Fight

En velvoksen snemand udfordrer selveste julemanden. Perfekt indslag til julefrokosten eller et andet arrangement i de kolde måneder. Kan selvafhentes i lånetrailer.

Klatre Pyramide

Lejeprisen inkluderer opstilling, nedtagning og opsyn i 4 timer af én mand - samt kørsel i Jylland og på Fyn. Der skal påregnes et tillæg på kr. 1.000,- +moms for et arrangement på Sjælland.

Kællinge Kamp

Den mere moderne form for sumo wrestling og et perfekt alternativ hertil. Denne gang med "store piger" uden nåde. Dragterne er sjove og festlige og fremtræder på ingen måde vulgære. Kan selvafhentes på vores hovedlager i Pandrup Nordjylland.

Kæmpe Boksehandsker

Gigantiske boksehandsker er en super idé som kombination til eksempelvis leje af en hoppeborg til børnefødselsdagen. Kan selvafhentes på vores hovedlager i Pandrup Nordjylland.

Lumberjack

Lumberjack er pendant til den gamle kraftprøve hvor en klokke ringer. Her i den moderne udgave, med digitalt display, som viser hvor meget styrke der ligger bag slaget med den store gummihammer.

Sumodragter

Et sæt sumodragter med hjelme og kampmåtte. Dragterne er af ypperste kvalitet og er meget store, hvilket giver en helt tro oplevelse af virkelighedens sumo wrestlere. Dragterne kan lejes til både børn, juniorer og voksne. Kan selvafhentes på vores hovedlager i Pandrup Nordjylland.

Western Sumodragter

Et komplet sæt Western Sumodragter med hjelme, nakkebeskyttere og kampmåtte på hele 16m2. Kan selvafhentes på vores hovedlager i Pandrup Nordjylland.

Barcelona Kicker

Test om du har styrke som Messi. Barcelona Kicker viser dig med digitaltal hvor hårdt du har sparket. Maskinen virker enten mod betaling eller free play.

Bokse Maskine

Bokse Maskinen er en klassisk tivoli aktivitet. Konkurrer mod dine venner og se, hvem der slår hårdest. Maskinen virker enten mod betaling eller free play.

Totalløsning

Lad os stå for det hele!

Kort fortalt - HopHans.dk kan stå for hele dit arrangement. Vi leverer teltet, maden, underholdningen, musikken og eventuelt børneunderholdningen i form af forlystelser.

Vi står for

Dem før dig

68

Totalløsninger vi allerede har stået for