Vi leverer fester til enhver lejlighed! – Se vores nyeste aktiviteter

Telte

Lokationen for dit arrangement

Telte

Hos HopHans.dk har vi telte i 6, 9 og 12 meters bredde. Alle teltene kan udvides i længden med moduler af 3 meter. Vores telte leveres som udgangspunkt med to dørsektioner og vinduer i halvdelen af teltets gavl- og sidesektioner. Teltenes sidehøjde er 2,20 meter. Kiphøjden varierer fra 3,5 meter i et 6 meters telt til 4,30 meter i et 12 meters telt.

Telte

Ved beregning af teltstørrelse skal man regne med ca. 1 kvm. pr. person ved aflange borde og ca. 1,5 kvm. ved runde borde. Ønskes buffet, dansegulv, scene eller andet i teltet skal arealerne til disse tillægges. Alle vores telte er hvide, i PVC, og opfylder brandmyndighedernes krav. Paniklys, UD-lamper og brandsprøjter er lovpligtigt sikkerhedsudstyr i telte over 150 kvm.

Flagallé

Store flotte danske flag som kan opstilles til Jeres arrangement. Der medfølger 6 flag i udlejningspakken og hvert flag er fire meter højt.

Totalløsning

Lad os stå for det hele!

Kort fortalt - HopHans.dk kan stå for hele dit arrangement. Vi leverer teltet, maden, underholdningen, musikken og eventuelt børneunderholdningen i form af forlystelser.

Vi står for

Dem før dig

68

Totalløsninger vi allerede har stået for